"Marketing je društveni i upravljački proces koji putem stvaranja, ponude i razmjene proizvoda od vrijednosti s drugima, pojedinci i grupe dobivaju ono što im je potrebno ili što žele!" - Phillip Kotler

Ukupan financijski uspjeh nekog poduzeća i njegova dobit zavise od marketinga. Proizvodnja, financije, računovodstvo i ostale poslovne funkcije neće pomoći nekom poduzeću da uspije ukoliko to poduzeće nema svoje tržište, odnosno ukoliko za proizvodima ili uslugama tog poduzeća ne postoji dovoljno potražnje.

 

Ljudi, s malo ili bez iskustva u poslovanju, kad se susreće s pojmom marketinga isti podsvjesno povezuje isključivo s pojmovima kao što su prodaja i oglašavanje. Iako je točno da marketing uključuje i prodaju i oglašavanje, ipak, potrebno je istaknuti on znači i obuhvaća puno više ključnih aktivnosti.

Marketing počinje s ljudskim potrebama i željama. Stvarni prijelaz na tržišnu orijentaciju i primjenu marketing koncepcije postoji samo onda kada poduzeće, banka, pozorište, grad, država, poduzetnik, polazi od pretpostavke da potrošač ne kupuje bilo koji proizvod ili uslugu, već samo onaj koji zadovoljava njegove potrebe.

Mipes consulting zajedno s Vama će definirati cilj - povećanje prodaje, povećanje prihoda, bolja prepoznatljivost tvrtke, proizvoda, izlazak na novo tržište, internacionalizacija poslovanja... Korak po korak, od postojeće situacije, analize, istraživanja tržišta i vaše konkurencije, definirajući ciljeve izrađujemo poslovni plan i definiramo marketing strategiju. Nudimo integrirane marketinške usluge, od brendiranja tvrtke, marketing plana, copywritinga, istraživanja i pronalaska kupaca te izbora promotivnih i prodajnih kanala.
 

Za sve informacije slobodno nam se obratite na broj telefona +385915679057, posjetite nas u našim uredima ili nam pišite putem kontakt forme...

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov

Vaša poruka (obavezno)